Gündem

Ev sahibi yapacak kampanya açıklandı! İşte 4 milyon TL limitli konut kredisi…

Ev sahibi olmak isteyenler için fırsat kampanyası açıklandı. İşte Halkbank konut kredisi kampanyası için limitler ve yeni şartların ayrıntıları…

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank 4 milyon TL limitli konut kredisi kampanyası başlattığını açıkladı. Başlayan kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler başvurularını tüm Halkbank şubeleri üzerinden ya da Halkbank internet sitesi ve mobil şube uygulama üzerinden yapabilecekler.

GÜNCEL FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Halk Bankası tarafından yapılan açıklamada konut kredisi paketinde "Ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyoruz! Halkbank olarak son derece uzmanlaşmış ve tecrübeli bir ekiple, konut sahibi olmak isteyen müşterilerimizin yanı sıra konut üreticisi ve satıcısı konumundaki kuruluşların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunuyoruz" denildi.

AYLIK KAÇ LİRA TAKSİT ÖDENİYOR?

Uşak Gündem’de yer alan habere göre; Halkbank konut kredisi paketinde güncel faiz oranı yüzde 3,90 olarak uygulanırken ne yazık ki hem kredinin faiz oranının hem de çekilen kredi tutarının yüksek olması nedeniyle aylık ödenmesi gereken taksit tutarı da yükseliyor. 120 ay vadeli 4 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık ödemesi gereken konut kredisi taksit tutarı 157 bin 598 TL olarak gerçekleşirken 4 milyon TL kredinin toplam geri ödemesi ise 157 bin 598 TL olarak gerçekleşecek.