Tarım ve Orman Bakanlığı’nın talimatı gereği 81 il ve ilçede eşzamanlı olarak gıda denetim seferberliği başlatıldı. 6 gün sürecek gıda denetimi Muğla’da da sürüyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın talimatlarıyla 81 il ve ilçede eşzamanlı olarak yapılan ve 6 gün devam edecek olan gıda denetimleri ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da başladı. Seferberlik kapsamında Menteşe’de ekipleriyle birlikte denetime çıkan Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, unlu mamuller üretimi ve satışı yapan işletmeleri denetledi.

Muğla’da ilaç sıkıntısı: Başkan Korkmaz’dan açıklama! Muğla’da ilaç sıkıntısı: Başkan Korkmaz’dan açıklama!

Gıda güvenilirliğini sağlamak ve farkındalığını arttırmak amacıyla, yapılan denetime katılan Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, unlu mamuller üretimi ve satışı yapan işletmelerin denetimlerinde bulundu.

Denetim sırasında işletmede bulunan müşterilere kısa bir açıklama yapan Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, “Sizlere sağlıklı ve güvenilir gıda ulaştırmak için buradayız. Bakanlığımızın ilan ettiği ‘Ürün Bazlı Gıda Denetim Seferberliği’ kapsamında denetimlerimiz bu hafta boyunca sürecek. İlçelerimizde de ekiplerimiz eşzamanlı olarak denetimlerine devam etmektedir. Hepinize sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ilan ettiği “Ürün Bazlı Gıda Denetim Seferberliği” kapsamında yapılan denetimler bu hafta boyunca tüm ilçelerde ve il merkezinde devam edecek.

Editör: Gazete Muğla