Muğla Haberleri

Dev gemiyle gelen Çinli turistler Bodrum'da

-Silver Whispe ve MSC Explora Bodrum’a ilk ziyaretlerinde 757 Yolcuyla geldi. Dev gemilerde Çinli, İngiliz ve ABD'li turistlerin bulunduğu öğrenildi.

Dev gemiler, Silver Whispe ve MSC Explora Bodrum’a ilk ziyaretlerinde 757 Yolcuyla geldi. Dev gemilerde Çinli, İngiliz ve ABD'li turistlerin bulunduğu öğrenildi. Gemiler Bodrum Cruise Port Limanı'na yanaştırıldı.
Bahamalar bayraklı 186 metre boyundaki Silver Whisper'in Yunanistan'ın Patmos Limanı'ndan geldiği ve Yunanistan'ın Symi Limanı'na hareket edeceği öğrenildi. Gemide ağırlıklı olarak Amerikalı, Çinli ve İngiliz 377 yolcu ve 296 personel bulunuyor.

Malta bayraklı 249 metre boyundaki MSC Explora1'in bugün İstanbul’dan geldiği ve Yunanistan'ın Rodos’a hareket edeceği ve gemide ağırlıklı olarak Amerikalı ve İngiliz 380 yolcu ve 631 personel bulunduğu bildirildi. Gemilerden inen turistler pasaport işlemlerinin ardından Bodrum kent merkezinde gezinti yaparak ve tarihi alanları ziyaret ettiler ve Bodrum esnafından alışveriş yaptılar.
Bodrum Esnafı, gemilerden inen Çinli, ABD'li ve İngiliz turistlerin Bodrum ziyareti nedeniyle memnuniyetlerini ifade ettiler.