Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalıştırmaya ilişkin işbirliği protokolü imzalandı. Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesi ile çalışmalar başlatıldı. Protokol kapsamında denetimli serbestlik hükümlüleri Menteşe’de bulunan iki okulda tadilat, boya, bakım ve onarım, temizlik çalışmaları sürdürüyor.

Sinem Karakaya

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalıştırmaya ilişkin işbirliği protokolü imzalandı. Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesi ile çalışmalar başlatıldı. Protokol kapsamında denetimli serbestlik hükümlüleri Menteşe’de Atatürk İlkokulu ve Muğla Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi’nde genel temizlik, bahçe temizliği ve boyama çalışmaları sürdürüyor.

İlk olarak Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında başlatılan uygulama tatil dönemlerinde okullarda devam edecek. Öte yandan Denetimli Serbestlik Müdürü İzzet Tanışman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya yapılan çalışmaları yerinde gözlemleyerek hükümlülere kolaylıklar diledi.

Meteoroloji açıkladı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak?

Şubat ve yaz dönemlerinde Denetimli Serbestlik Hükümlüleri çalışmalarına devam edecek.

Editör: Gazete Muğla