BERİTAN YÜCEL

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi ile Yatağan’ın Deştin Mahallesi arasında kurulması planlanan Çimento Fabrikası karşı Muğla Çevre Platformu (MUÇEP) ve Deştin Çevre Platformu’nca Menteşe’de 4 noktada ıslak imza kampanyası başlatıldı.

Muğla'nın 5 ilçesinde elektrik kesintisi: Elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi? Muğla'nın 5 ilçesinde elektrik kesintisi: Elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi?

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi ile Yatağan’ın Deştin Mahallesi arasında kurulması planlanan Çimento Fabrikası gündemdeki yerini koruyor. MUÇEP Menteşe Meclisi, Deştin Çevre Platformu, Bayır Çevre Komitesi ve Menteşe Kent Konseyi öncülüğünde Muğla içinden yaklaşık 80 STK, oda, dernek ve topluluk imzacısının katılımıyla change.org’da “Muğla’da Çimento Fabrikası’na Hayır” başlıklı imza kampanyası başlatmıştı.

Muğla Çevre Platformu (MUÇEP) ve Deştin Çevre Platformu’nca Bayır ve Yatağan’ın ardından Menteşe’de 4 noktada ıslak imza kampanyası başlatıldı.

“Çimento Fabrikasına Hayır” ıslak imza kampanyası için 4 noktada masalar kuruldu. Vatandaşların imza kampanyasına desteği yoğun oldu.

Editör: Gazete Muğla