Muğla Haberleri

CHP Muğla Gençlik Kolları’ndan duygulandıran vefa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Gençlik Kolları Kongresi Menteşe’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleşen Gençlik Kolları İl Başkanlığı kongresi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden CHP Köyceğiz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Can Bilgiç'in adıyla anıldı.

CHP Köyceğiz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Can Bilgiç geçtiğimiz günlerde Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği" dönüşünde yaptığı trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Muğla Gençlik Kolları İl Başkanlığı kazada hayatını kaybeden CHP Köyceğiz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Can Bilgiç'i kongrede anarak vefalarını gösterdiler.

Kongrede konuşma yapan CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, "Bu kongreye Deniz Can Bilgiç kardeşimizin ismini vererek onun anısını yaşatan gençlik kollarımıza, gençlik kolları başkanlarımızla çok teşekkür ederim. Deniz Can Bilgiç'i rahmetle anıyorum. Çok güzel çok özel bir insandı. Maalesef zamansız aramızdan ayrıldı. Kendisini rahmetle anıyorum. Umut ediyorum ve biliyorum ki Muğla örgütü, Köyceğiz örgütü Deniz Can Bilgiç kardeşimizi hiçbir zaman unutmayacak" ifadelerini kullandı.

Kongreye katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise Deniz Can Bilgiç için “Deniz kardeşimizin ismiyle anılan kongremizdeyiz. Deniz kardeşimizi maalesef çok elim bir kazada kaybettik. Çok üzüldük onun için çünkü çok güzel bir yemek yapmıştık. İl yemeğinde hep birlikteydik. İki bin kişiye yakın bir katılım vardı ve birlik beraberliğimizi çok net bir şekilde göstermiştik. Onun üzerine böyle bir olay olması tabii bizi derinden etkiledi. Bu kongreye onun ismini verilmesini çok önemsiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki vefa duygusunun her zaman hep ön planda tutulması çok önemli.” dedi.