Muğla Haberleri

CHP Heyeti Muğla’ya geldi: Rapor hazırlanacak

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde Muğla siyaseti hareketlendi. CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen heyet Muğla’ya geldi. Heyet, saha çalışması yaparak rapor hazırlayacak.

CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen heyet Muğla’ya geldi. 100 milletvekili, ikili ve üçlü gruplar halinde 68 ilde ve ilçelerinde saha çalışması yaparak rapor hazırlayacak.

Partinin il ve ilçe örgütleri, seçmenler, esnaf, diğer muhalefet partilerinin örgütleri ve tabanları, sivil toplum kuruluşları ile görüşmeler yapılacak. Bu görüşmelerde kente dair nabız yoklanacak, adaylık için hangi isimlerin öne çıktığı sorulacak. Heyetler aday adaylarıyla da görüşmeler yaparak kente dair projelerini, neden aday olduklarını da dinleyecek.

Bu kapsamda CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır ve Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek’ten oluşan heyet de bugün Muğla’ya geldi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı daha sonra Fethiye, Seydikemer ve Dalaman İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden heyet, Ortaca ve Köyceğiz ilçe başkanlıklarını da ziyaret ederek örgütlerle ve belediye başkan aday adayları ile görüşecek.