Muğla Haberleri

CHP, hafta sonu Muğla'da kampa girecek

CHP, 11-13 Ekim tarihlerinde il başkanları, genel başkan yardımcıları ve milletvekilleriyle kampa girecek.

CHP, 81 il başkanının katılımıyla 11-13 Ekim tarihlerinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde genel başkan yardımcıları ve milletvekilleriyle kampa girecek. Kampta, seçime dönük parti teşkilatından beklenen çalışmalar ele alınacak, ayrıca genel başkan yardımcıları, görev alanlarıyla ilgili sunumlar yapacak.

İl başkanlarının da kentlerdeki faaliyetlerine ilişkin söz alacağı kampta, CHP'li belediyeler ile parti örgütlerinin çalışmalarını eş güdümle yürütmesine ilişkin görüş ve öneriler paylaşılacak; partinin 4-9 Eylül'de düzenlediği "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı"nda startını verdiği yeni parti programının hazırlıklarına ilişkin teşkilattan beklenen katkılar ele alınacak.

Bu kapsamda, genel merkezden il başkanlarına gönderilen yazıyla parti programı çalışmalarına yönelik danışma kurulları oluşturulacak. Kurullar, daha önce tüzük hazırlıklarında olduğu gibi parti programı konusunda da teşkilatların görüş ve önerilerinin alınması için çalışacak. Danışma kurullarının çalışma çıktılarını rapor haline getirip parti yönetimine sunacak. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel de kampın son gününde il başkanlarına hitap edecek.