Muğla Haberleri

Büyükşehir Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Daire Başkanlığı Kuruldu

Sevil OLUÇ- Muğla’nın büyükşehir statüsüne geçmesinin ardından bir hizmet döneminde yapılanma süreçlerini tamamlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi,...

Sevil OLUÇ- Muğla’nın büyükşehir statüsüne geçmesinin ardından bir hizmet döneminde yapılanma süreçlerini tamamlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, aynı dönemde büyükşehir statüsüne geçen iller arasında yapılanmasını tamamlayan ilk belediye oldu. Bu kapsamda 15 daire başkanlığını bünyesinde bulunduran Muğla Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Daire Başkanlığı’nı da kurarak yapılanma sürecini tamamladı. 

Son aylık meclis toplantısında Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürlüğü’nün daire başkanlığı olması kararı alındı. Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı karar sonrasında Muğla Büyükşehir Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Daire Başkanlığı kuruldu. Daha önce Basın Yayın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü görevini yürüten Taner Yiğit, Daire Başkan Vekili olarak göreve getirilirken, daire başkanlığı bünyesinde Basın Yayın, Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Şube Müdürlükleri de kuruldu.