Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Süleyman Girgin, Muğla Gazetesi, Muğla Postası Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla TV’yi bünyesinde bulunduran Muğla Medya Grubunu ziyarette bulundu.

Ziyarette 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Ortak bir gelecek hayal ediyoruz” diyen Süleyman Girgin, “Yeryüzünün cenneti Muğla’mızı; Kolektif akılla, dayanışmayla, bilimle, teknolojiyle ve tarihsel deneyimlerle geleceğe taşıyacağız. Ranta ve talana,yağmaya izin vermeyeceğiz. Çünkü bu sokaklar, bu meydanlar, bu kentler bizim! Sadece insan merkezli değil, insan ve diğer canlılarla birlikte doğayı bir bütün olarak gören, üreten, kaynak yaratan, Tüketimi düzenleyen, birleştirici, demokratik ve katılımcı belediyecilik anlayışını ilke edineceğiz” dedi.

Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir” Gülgün Çolakoğlu: “İstanbul Sözleşmesi’ne geri dönülmelidir”

Nazik ziyaretleri için aday adayı Süleyman Girgin’e teşekkür eden Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer de tüm aday adaylarına eşit yaklaştıklarını belirterek, siyasi hayatında başarılar diledi.

Editör: Beritan Yücel