Bağımsız Türkiye Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mahmut Tuğrul Ağsu, Fethiye Belediye Başkan Adayı Fadime Amaç, Milas Belediye Başkan Adayı Çetin Çukur, Menteşe Belediye Başkan Adayı Süreyya Karasakal ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öznur Atayeter tüm Belediye meclis üyeleri ve Muğla il teşkilatı ile birlikte ortak aldıkları karar aldıklarını duyurdu.

Bağımsız Türkiye Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öznur Atayeter, farkındalık yaratmak için seçim ofisleri kurmama kararı aldıklarını, şehrin belli noktalarında çadırlar kurarak seçmeni ağırlayacaklarını açıkladı.

Öznur Atayeter yayımladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“6 Şubat depreminin üzerinden bir yıl geçmiş olmasına rağmen, hala konteyner kentlerde soğuk kış koşullarıyla mücadele eden vatandaşlarımızın olması kalbimizi derinden yaralamaktadır. Depremin yıldönümüne gelen bu seçim çalışmaları nedeniyle mevcut soruna dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için yüksek bütçeler harcayarak seçim ofisleri kurmama kararı aldık.

Bizler, soğukta konteynerda üşüyen insanımıza rağmen sıcak ofislerde bu çalışmaları yürütmeyi reddediyoruz.

Muğla’nın yol haritası açıklanacak Muğla’nın yol haritası açıklanacak

Şehrimizin belli noktalarında tıpkı depremzedelerimiz gibi çadırlarımızı kurarak bizi tanımak isteyen seçmenimizi ağırlayacağız. Empatiden yoksun bir siyaset bilinci topluma ancak içinde duygu ve insani hislerin olmadığı liderler çıkarır. Biz bu liderlerden olmayı da reddediyor ve ekliyoruz Muğla'dan Hatay'a ve depremde etkilenen tüm illerimize selam olsun.

Bu vesileyle kaybettiğimiz yüz binlerce insanımıza rahmet diliyoruz.”

Editör: Beritan Yücel