Bodrum'un Cennet Koyunda tur teknelerini denetlediler

Bodrum'un Cennet Koyunda tur teknelerini denetlediler
 MUHABİR
-Bodrum'un Cennet Koyun’a ve koyda bulunan sahile bazı gezi teknelerinin atıklarını boşalttığı ihbarı üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik ekipler Cennet Koyu içerisinde bulunan 14 tekneyi kontrol ettiler.-Ekiplerce kontrol edilen 14 teknenin tamamının gemi atıklarını yasal süreler içerisinde teslim ettikleri belirlendi

Bodrum'un Cennet Koyunda Sahil Güvenlik ekiplerince Cennet Koyu içerisinde bulunan 14 tekne denetlendi ve ekiplerce kontrol edilen 14 teknenin tamamının gemi atıklarını yasal süreler içerisinde teslim ettikleri belirlendi.
Alınan bilgiye göre, Bodrum'un Cennet Koyuna bazı gezi teknelerinin atıklarını boşalttığı ihbarı üzerine harekete geçen Bodrum Sahil Güvenlik ekipleri, Cennet Koyu içerisinde bulunan 14 tekneyi kontrol ettiler.
Cennet Koyu içerisindeki 14 adet tekne kontrollere tabi tutuldu ve teknelerin yapılan kontrollerinde evraklarında ve gemilerden kaynaklı atıklarını teslim etmelerinde herhangi bir eksik aksak husus tespit edilmedi.
Kontrol edilen tur teknelerin atıklarını yasal süreler içerisinde düzenli olarak verdikleri evraklarının incelenmesi sonucu görüldü.
Sahil Güvenlik ekiplerince Cennet Koyu’nun sahil şeridi ve halk plajı olarak tabir edilen alanda yapılan kontrollerde deniz kirliliğine rastlanmadığı öğrenildi.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.