Bodrum’da bir işletmede hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Bodrum’da bir işletmede hırsızlık yapan şahıs yakalandı
 MUHABİR
Muğla’nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren bir işletmenin yöneticisinin çantasını çalan yabancı uyruklu şahıs JASAT ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

Bodrum’un Akyarlar Mahallesinde faaliyet gösteren bir işletmenin yöneticisi olan P.A. isimli vatandaş Akyarlar Jandarma Karakol Komutanlığına müracaat ederek “işletmenin kasa bölümünde bulunan ve işletme yöneticisine ait çanta ve çanta içerisinde bulunan 7000 TL, 10 Pound, Nüfus cüzdanı, banka kartları ve kredi kartalarının işletmeye müşteri olarak gelen erkek bir şahıs tarafından çalındığını” beyan ederek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili olarak Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından araştırma başlatıldı. İşletmede ve çevrede bulunan güvenlik kameraları incelenerek şahıs takibe alındı.

Şüpheli 18 Temmuz Perşembe günü saat 15.00 sıralarında Kumbahçe mahallesinde JASAT ekiplerince yakalandı.

Şüpheli M.S isimli şahsın Cezayir asıllı Fransız vatandaşı olduğu ve ülkeye turizm amaçlı Cezayir’den geldiği tespit edildi. Bugün adli makamlara sevk edilen şüpheli M.S. tutuklanarak Bodrum S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.