Gündem

BODRUM HAVALİMANINDAKİ DEV HANGAR KİRAYA VERİLECEK

Milas-Bodrum havalimanında bulunan 31 bin 890 metrekarelik dev hangar, ihale ile kiraya verilecek, hangarın ihale sürecinde yatırılması gereken geçici teminat bedeli 250 bin Euro olarak belirlendi.

Devlet Hava Meydanları tarafından duyurulan kiralama ilanında şu ifadelere yer verildi:

“Muğla Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğünce ihale edilmesi planlanan mahalle ilişkin hazırlanan teknik şartname doğrultusunda 31 Bin 890 m²’lik alanın (Muğla Milas-Bodrum Havalimanı vaziyet planında belirtilen alan) hangar, parklama, uçak bakım, uçak boyama ve genel havacılık hizmetlerinde kullanılmak üzere KDV Hariç 4,00-Euro/m²/Ay (DörtEuro) muhammen kira bedeli üzerinden 5 (Beş) yıllığına DHMİ Kira İhale Yönergesi kapsamında açık ihale usulü ile ihale edilerek kiraya verilecektir.

GEÇİCİ TEMİNAT 250 BİN EURO

Muğla Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğünce ihale edilmesi planlanan Hangar Mahalli İhalesine katılmak isteyenler; hangar mahalli ihalesi için 250.000-Euro (İki Yüz Elli Bin Euro) geçici teminat vereceklerdir. İhaleye katılmak isteyenler istekliler 03.09.2024 günü saat 14:00’e kadar, İhale Şartnamesinde belirtilen belgeleri tamamlayıp Muğla Milas-Bodrum Havalimanı Evrak Birimine vereceklerdir. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ve posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İhale edilmesi planlanan Hangar Mahalli İhalesi 03.09.2024 günü saat 14:30’da Muğla Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğünde yapılacaktır.