Muğla Haberleri

Bodrum Belediye Başkanı Aras: “Bodrum’da endişe edilecek durum yok”

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarında yer alan Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’nde Coronavirüs ile ilgili çıkan paylaşımlara Bodrum Belediye Başkanı...

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarında yer alan Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’nde Coronavirüs ile ilgili çıkan paylaşımlara Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından açıklama yaparak “Bodrum’da endişe edilecek durum yok” dedi.

Sinem Karakaya

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından açıklama yaparak turizm hareketliliğinin yaşandığı Bodrum’da Coronavirüs ile ilgili endişe edilecek herhangi bir durum olmadığını belirtti.

Bodrum’un hiçbir mahallesinde karantina olmadığını söyleyen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Turizm hareketliliğinin yaşandığı Bodrumumuzda, küresel salgınla ilgili endişe edilecek herhangi bir durum yoktur. Son günlerde sosyal medyada özellikle Gümüşlük ile ilgili kamuoyunu yanıltan paylaşımlar görüyoruz. Bu konuda en güncel veriler Sağlık Bakanlığımız tarafından günlük olarak duyurulmaktadır.  Bodrum’un hiçbir mahallesinde, bir bina, sokak ya da herhangi bir bölgenin karantinaya alınması gibi bir durum söz konusu değil. Gümüşlük Mahallemizde tespit edilen birkaç hastamız, tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Şu an evlerinde izole durumdalar. Bodrum genelinde covid-19 teşhisiyle hastaneye başvuran kişi sayısı günde bir ya da iki ile sınırlı ve bazı günlerde ise hiç pozitif vaka yaşanmıyor. Entübe hastamız bulunmuyor. Halkımızın ve misafirlerimizin içi rahat olsun, Gümüşlük’te de Bodrumumuzun diğer bölgelerinde de tatillerini güvenle yapmaya devam etsinler. Tabii ki maske, mesafe ve hijyen tedbirlerini elden bırakmadan” dedi.