15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla Muğla İl Kültür Ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl bir mesaj yayınladı.

Haber Merkezi

Muğla İl Kültür Ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl, her yıl 15-22 Nisan arası kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

“44.sünü kutlamayı planladığımız Turizm Haftası etkinliklerini maalesef 2020 yılında gerçekleştiremeyeceğiz” diyen İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Muğla’nın yol haritası açıklanacak Muğla’nın yol haritası açıklanacak

“Ülkemizde turizm bilincini yaygınlaştırmak ve halkın turizme katılımını sağlamak amacıyla,  seminerler, paneller, çevre gezileri ve değişik etkinliklerle her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında Turizm Haftası kutlanmaktadır. 2020 yılı Mart ayında, COVİT 19 virüs salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu tehlikeyi ortadan kaldırmak, insanlar arasındaki teması azaltarak sosyal izolasyonu sağlamak amacıyla, birçok tedbirler alınmış, bu kapsamda bütün toplantılar ve etkinlikler de iptal edilmiştir. Bu nedenle 44.sünü kutlamayı planladığımız Turizm Haftası etkinliklerini maalesef 2020 yılında gerçekleştiremeyeceğiz. Kamu sektöründe, üniversitelerde, konaklama tesislerinde, seyahat acentalarında, yeme içme tesislerinde ve turizmin onlarca kolunda 7/24 esasına göre büyük bir özveriyle çalışan ve şu anda evlerinde turizm sektörünün açılmasını bekleyen sektör çalışanlarımızla birlikte, içinde bulunduğumuz zor dönemi evlerinde kalarak en kısa sürede atlatacağımıza inancımla 44.  Turizm Haftasını kutluyorum.”

Editör: Gazete Muğla