Muğla'nın 4 İlçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi? Muğla'nın 4 İlçesinde elektrik kesintisi: Muğla’da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangisi?

Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Boyacı derneğinin çalışmalarına yönelik bilgilendirmelerde bulunmaya devam ediyor. Muğla da engellilere yönelik çalışmalarıyla bilinen Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı engelli bireylere yönelik derneğinin eğitim bursları verdiğini açıkladı.

26 OCAK’TA SON BULACAK

Burslara yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Boyacı, “Engelli, kaynaştırma eğitimde okuyan, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine burs verilecek. Toplam 9 aylık verilecek ve Şubat, Mart ve Nisan aylarında 9 aylık burs 3 seferde ödenmiş olacak. Çocuklarımızın eğitimlerinin daha iyi olabilmesi için bunu veriyoruz. Zira çocuklarımızın iyi bir eğitim alması, eğitimlerini iyi şartlarda alması hem o çocuğumuzun, hem de toplumumuzun geleceğinin iyi olması anlamına gelir. Müracaatlar için Muğla’da ikamet edenler Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesine başvurabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Beritan Yücel