Bebek Koca Ayak Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı!

Bebek Koca Ayak Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı!
Birkaç gün önce, ormanda bir grup geyiğe bakan tuhaf bir figürün bulanık fotoğrafı internette viral hale geldi. Bazıları bu figürün "bebek koca ayak" olduğuna inanırken, kimileri de bunun sadece kostümlü bir insan olduğunu savunuyor.

Günümüzde cep telefonlarımızda net fotoğraflar çekebilen güçlü kameralar varken, bu tür iddialarda daha net görüntüler beklenebilirdi. Fakat, telefon kameralarındaki titremeyi azaltan teknolojilere ve gelişmiş yakınlaştırma özelliklerine rağmen, görüntüler hala bir bilgisayar oyunundan bile daha pikselli görünüyor.

Görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi resimde gerçekten bir şey olabileceğini öne sürerken, bazıları da bunun bir aldatmaca olduğuna inanıyor.

mmmmooo.jpg

Koca Ayak Gözlemcileri Ne Diyor?

Kendini koca ayak gözlemcisi olarak tanımlayan Stephanie Wood, ilk başta şüpheci yaklaşsa da, fotoğrafı inceledikten sonra bunun bir koca ayak veya "squatchlets" olarak adlandırılan tüylü küçük insanlardan biri olabileceğini savunuyor. Wood, "gerçeğin çoğu zaman kurgudan daha garip olduğunu" ve izleyicilerin fotoğraftan ne çıkardıklarına kendilerinin karar vermesi gerektiğini söylüyor.

Wood'un görüşüne katılanlar da mevcut. Bir kullanıcı, fotoğraftaki geyiklerin bile şaşkın göründüğünü ve "neler oluyor?" der gibi baktıklarını belirtiyor.

Görüntüye Tepkiler

Ancak, herkes bu fikre katılmıyor. Bulanık figürün bir koca ayak olmadığına inananlar da var. Bir kullanıcı, ön plandaki geyiklerin kostümlü figürden daha büyük olduğunu ve bunun bir aldatmacadan ibaret olduğunu savunuyor.

Bebek koca ayak görüntülerinin gerçekliği hala tartışma konusu. Görüntülerin netsizliği ve farklı yorumlara açık olması, kesin bir sonuca varılmasını zorlaştırıyor. Ne olursa olsun, bu görüntü internette büyük ilgi uyandırdı ve koca ayak efsanesi hakkında yeni spekülasyonlara yol açtı.

Kaynak:Cumhuriyet

Bu haber toplam 425 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.