Muğla Haberleri

Aylin’e  Arkadaşlarından Mesaj Var

Güzide KASIM - Muğla’nın Menteşe İlçesi Akyol Pazarı girişinde meydana gelen kazada yaralanan Aylin Dağdeviren’in tedavisi sürerken, öğretmeni ve...

Güzide KASIM - Muğla’nın Menteşe İlçesi Akyol Pazarı girişinde meydana gelen kazada yaralanan Aylin Dağdeviren’in tedavisi sürerken, öğretmeni ve sınıf arkadaşları moral ve destek mesajı verdi.

Atatürk İlkokulu 3. sınıfta eğitim göre Aylin için arkadaşları “Aylin seni çok seviyoruz. Seni çok özledik. Hemen iyileş aramıza dön.”ifadelerini kullandı.

Aylin’in sınıf öğretmeni Akın Kan “Bugün Aylin’in annesiyle telefonla görüştüm. Sağlık durumuyla ilgili bilgi aldım. Aylin’in durumu iyiymiş. Annesi Aylin’in benimle görüşmek istediğini söyledi. Kızımızla da konuştum. ‘Biraz ağrım var ama iyiyim öğretmenim, derslerimden geri kalacağım’ dedi. Bende sen bunu düşünme bir an önce iyileş, geri kaldığı konularda evde beraber telafi edebileceğimizi söyledim. Çok mutlu oldu. Tabi ki bende çok mutlu oldum. Aylin’in her zaman yanındayız” dedi.

‘Ailemizin ve kızımızın her daim maddi ve manevi olarak yanındayız’ diyen Atatürk İlkokulu Müdürü Salih Güleçol “Pazar günü elim bir kaza sonucu Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araşma Hastanesinde tedavi altına alınan öğrencimiz Aylin Dağdeviren’i bir an önce iyileşip aramızda görmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ile yaptığımız görüşme sonucu olayların ve Aylin’in tedavi sürecinin takipçisi olduğunu ailenin her daim yanında olduğunu dile getirdi. Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Töre; "Hastanede Aylin'i ziyaret ettim. Tüm öğretmenler ve öğrencilerim adına geçmiş olsun dileklerini ilettim." dedi.