Muğla Haberleri

Aydın Ayaydın resmi adaylık başvurusunu yaptı

Cumhur İttifakı’nın ortak adayı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın resmi adaylık başvurusunu yaptı.

AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın'ın başvuru dilekçesini, İl Seçim Kurulu Başkanı Ercan Arslan’a teslim etti.

Aydın Ayaydın yaptığı açıklamada, “Beni bu çok değerli göreve layık gören Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı ortağımız MHP’nin çok değerli Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Onların bu güvenine layık olmaya çalışacağım. Sorumluluğumun büyük olduğunu biliyorum. Her eve girerek, her eli sıkarak Muğlalı hemşehrilerime gerçek belediyecilik anlayışı çerçevesinde projelerimizi anlatacağız, desteklerini isteyeceğiz. Teşkilatlarımızın gücü arkamızda. Bu ipi göğüsleyeceğimizden hiç şüphemiz yok.

AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça ve MHP İl Başkanı Oğuz Akfırat nezdinde benimle birlikte bu yarışta gece gündüz çalışan gerçek belediyecilik projelerimizi hemşehrilerimize ulaştıran ve destek isteyen teşkilatlarımıza çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. 31 Mart’a kadar durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.