Muğla Teknopark'ta geliştirildi: Uygulamayla 50 bin kullanıcıya ulaştılar Muğla Teknopark'ta geliştirildi: Uygulamayla 50 bin kullanıcıya ulaştılar

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94.yılını ve vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban; “Cumhuriyeti’mizin 94.yılında gururluyuz. Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı Kuvayi Milliye ruhuyla ve Atatürk önderliğinde birlik olarak kazanan Türk Milleti Cumhuriyet’in ilanı ile birçok dünya ülkesinden daha önce demokrasiye, insan haklarına, eşitlik, adalet ve özgürlüklere sahip olmuştur. Ne yazık ki günümüzde Cumhuriyet değerlerine, kazanımlarına, demokrasiye, insan haklarına ülkeyi yönetenler tarafından sahip çıkılmamakta tam aksine çıkartılan yasalarla Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerleri değiştirilmek istenmektedir. Oysa çağdaş dünya devletlerinden önce ulusal haklara, özgürlüklere, seçme ve seçilme hakkına, kadın, erkek eşitliğine, ekonomik kazanımlara Cumhuriyet sayesinde sahip olunmuştur. Cumhuriyet sayesinde demokrasi ve halkın oyu ile bir yerlere gelen siyasiler ne yazık ki ülkemizi katılımcı demokrasiden uzak tek adam düşüncesine emanet etmek için çaba göstermektedir. Bütün vatandaşlarımızın her zamankinden daha fazla Türkiye Cumhuriyeti’ne ve değerlerine sahip çıkması gerekmektedir.” dedi.

Editör: Gazete Muğla