CHP, hafta sonu Muğla'da kampa girecek CHP, hafta sonu Muğla'da kampa girecek

Muğla'nın Akbük sahilinde bulunan işletmelere su taşıyan traktörün yokuşta inerken freni boşaldı. Yüksek bir hızla yokuştan inen traktör bir araca ve bariyerlere çarparak durdu. Kazada, traktör şoförü hafif şekilde yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bölgedeki işletmelere su taşıyan bir traktörün freni patladı ve sahilden aşağıya doğru inmeye başladı. Normalde otobüs şoförü olduğu öğrenilen traktör sürücüsü, traktörün freni patladığı andan itibaren bağırarak insanları yoldan uzaklaştırarak olası bir faciayı önledi.

Ana yoldan freni boşalarak inen traktörü gören otopark görevlilerinin ise aşağıdaki bariyerlerde çalışan görevlilere anons etmesi sonrasında, sahildeki yol bir kaç dakika içinde yol boşaltıldı. O sırada yukarıdan inen traktör girişte eşyasını alan olan bir araca çarptı ve araçta hasar oluştu.

Kazanın görgü tanıkları, Akbük sahilinin Menteşe Kaymakamlığının kararı ile trafiğe kapalı olmasının yoğun sezonda büyük bir felaketi önlediğine işaret ederek, "Akbük sahili trafiğe kapalı olmasa ve şoför freninin patladığı andan itibaren insanları uyarmasa Allah korusun Akyaka'da yaşanan üzücü kazanın bir benzeri burada yaşanabilirdi. Görevlilerin dikkati ve şoförün sesli uyarıları olası bir faciayı önledi" dediler.

Editör: Gazete Muğla