Ortaca AK Parti İlçe Başkanı Burak Kaplan, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Cumhuriyeti AK Parti Hükümetinin en genç İlçe Başkanı olma şerefine ve gururuna nail olduğum, Gençlik Kolları Muğla İl Başkanlığı ve Ana Kademe Ortaca İlçe Başkanlığı dahil olmak üzere her kademesinde görev aldığım, büyük ve güçlü Türkiye diasporasını gerçekleştirmek için var gücümüzle canla başla çalıştığımız genel seçimlere 2 ay kala 14 Mart 2023 tarihinde atanmış olduğum Ak Parti Ortaca İlçe Başkanlığı görevimden affımı istemiş bulunmaktayım.

Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması

Görevde olduğumuz süre boyunca sadece sevdamız olan memleketimize ve hemşerilerimize hizmet etmek için mücadele verdik. Milletvekillerimizinde desteği ile kısa sürede ilçemize kazandırmış olduklarımızla heybemiz dolu bir şekilde hamdolsun bu görevi yeni bir arkadaşımıza devredeceğiz.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı olarak, gece gündüz bizimle beraber bu davaya hizmet eden İlçe yönetim kurulu üyelerimize bu davanın omurgası olan kıymetli mahalle başkanlarımıza kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve hülasa tüm gönül verenlere sonsuz teşekkür ediyorum.

AK Partimizde makamlar mevkiler gelir geçer önemli olan millete hizmet aşkıdır biz bu minvalde durmadan yorulmadan gecemizi gündüzümüze kattık çalıştık ve yine bu şarkı burada bitmez şiari ile çalışmaya devam edeceğiz.

Tek bir hemşehrimize karşı yanlışımız oldu ise affola haklarınızı helal edin selam ve dua ile;

Durmak Yok Yola Devam"

Editör: İpek Güler