AK Parti 6. Olağan Kongresi seçim takvimi İlçe Delege seçimleri ile devam ediyor. AK Parti'de yaşanan sürecin demokrasi Bayramı olduğunu ifade eden AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal; “Delege seçimlerimiz 19 Temmuz tarihinde başlamış olup, Menteşe ilçemiz ve mahallelerimizde kurulan komisyonlar huzurunda 21 Temmuz tarihine kadar devam edecek” dedi.

AK Parti 6. Olağan Kongresi seçim takvimi İlçe Delege seçimleri ile devam ediyor. 19-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacak seçimler kurulan komisyonlar huzurunda gerçekleştiriliyor. Menteşe ilçesinde 400 delegeyi belirlemek için sandık başına gittiklerini belirten AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, “Kongre sürecinin; Ülkemiz adına, Partimiz adına ve İlimiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 6. Olağan kongre sürecine 4 Temmuz'da başladık. Menteşe İlçe olarak ilçe binamızda delege seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Seçimlere katılımı sağlamak için hep seçmen listelerimizi mahalle ve köylerimizde askıya çıkardık hem de yaklaşık 13 bin üyemize bilgi SMS'i çektik. Buradan bir kere daha üyelerimize delege seçiminde oylarını kullandıkları için teşekkür ediyorum.

Yatağan ve Marmaris’te uyuşturucu operasyonu Yatağan ve Marmaris’te uyuşturucu operasyonu

Menteşe ilçemizde kayıtlı 13 bin üyemiz ilçe kongresinde oy kullanacak delegeleri belirlemek için sandım başına geliyor. Katılımın yüzde doksanlarda olduğu seçimin ardından 400 kişilik delege listemizde hazırlanmış olacak” dedi.

Hasan Telli

Editör: Gazete Muğla