AK Parti, Bugün 23'üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Programın teması "Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" olarak belirlendi.

whatsapp-image-2024-08-14-at-14-36-52-2.jpeg

Sıla bebeğin komşu evde başına gelen şok edici detaylar ortaya çıktı Sıla bebeğin komşu evde başına gelen şok edici detaylar ortaya çıktı

AK Parti’nin Kuruluşunun 23. Yılı nedeniyle AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından kutlama programı düzenlendi. Programda AK Parti'nin Muğla'daki kurucuları bir video gösterimi ile anıldı .23 yılda AK Parti tarafından Muğla’da hayata geçirilen projeler video ile anlatıldı.
AK Parti'nin Muğla'daki kurucularından Mesut Karataş, bir konuşma yaparak, o dönem yaşanan süreçte verdikleri mücadeleyi anlattı.
22. Dönem Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu'da AK Parti döneminde Muğla'ya getirilen hizmetleri anlattı. Önceki dönem AK Parti İl Başkanlarından İhsan Küreci ise birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan bir dönemde olunduğuna işaret ederek, "Partimizin zor zamanlarında yanında olan genç isimleri bugün aramızda yoklar. Partimize emek veren herkesi davet etsek ve bugün aramızda olsalardı çok iyi olurdu" eleştirisinde bulundu.

whatsapp-image-2024-08-14-at-14-36-52-1.jpeg

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Partimiz, 23. yaşını kutluyor.23. yılını kutlayan AK Parti kurulduğu günden bu yana ülkemizde umudun ve başarının adı olmuştur. Türkiye, AK Parti ile Dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olmaya devam etmektedir. 14 Ağustos 2001'de Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile çıkılan bu kutlu yürüyüş, kökünü güçlü tarihimizden alarak aziz milletimizin emrinde 23. yaşında da aynı aşk, aynı heyecan, aynı inanç ve kararlılıkla, huzur ve güvenin adresi olmaya devam etmektedir.

whatsapp-image-2024-08-14-at-14-36-52.jpeg

AK Parti, hayata geçirdiği yatırımlar, yeni ve benzersiz icraatlar ile Türkiye'de hizmet destanları yazmayı başarmıştır. 23 yıl önce çıkılan bu kutlu yolculukta, ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyan AK PARTİ, 2053 ve 2071 hedeflerine de aynı inanç, ruh ve kararlılıkla, milletimizle birlikte büyük ve güçlü, Türkiye şiarıyla yürümeye devam etmektedir. Milletimiz ile gönül bağı kurarak onların teveccühüne mazhar olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. AK Parti'mizin 23. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, nice yıllara hep birlikte ulaşma temennisi ile hepinize saygılarımı sunuyorum"
Muğla Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen kutlama programına, AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz, Kadem Mete, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile bazı STK'ların temsilcileri katıldılar.

Editör: Gazete Muğla