3 yıllık maaş almanıza bankadan verilen Promosyon zammı da geldi!

3 yıllık maaş almanıza bankadan verilen Promosyon zammı da geldi!
Ocak 2024 emekli maaşlarında %37,55'lik bir artış gerçekleşti. Bu sevindirici gelişme, emeklilerin yüzünü güldürürken, bankalar da harekete geçerek çeşitli promosyon fırsatları sunmaya devam ediyor.

Özellikle maaşı 10.000 TL'nin altında olan emekliler, bankaların sunduğu promosyon fırsatlarına kaçırmayın. Yeni yılda, bazı bankaların 12.500 TL'ye kadar varan promosyonlar sunuyor. Hatta ek ödeme kampanyalarıyla birleşen bazı bankalar, emeklilere 15.000 TL'ye kadar promosyon imkanı tanıyor. Özel bankalarda ise bu miktar daha da yüksek. Akbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, ING Türkiye, Yapı Kredi Bankası, DenizBank, Finansbank gibi bankaların promosyonları 7500 TL'den başlayıp 13-14.000 TL'ye kadar çıkabiliyor.

Mevcut 3 yıllık taahhüt şartı ise değişmedi. Emekliler, promosyon alabilmek için bankaya giderek 3 yıllık maaş taahhüdü vermeli. Bu süreç, mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden de kolayca yapılabiliyor.

Bu finansal müjde dalgasında, emeklilerin haricinde bankalar da kazançlı çıkıyor. Bu durum, hem emeklilerin yaşam standartlarını yükseltiyor hem de bankaların müşteri memnuniyetini artırıyor.

Bu haber toplam 605 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.