Özellikle maaşı 10.000 TL'nin altında olan emekliler, bankaların sunduğu promosyon fırsatlarına kaçırmayın. Yeni yılda, bazı bankaların 12.500 TL'ye kadar varan promosyonlar sunuyor. Hatta ek ödeme kampanyalarıyla birleşen bazı bankalar, emeklilere 15.000 TL'ye kadar promosyon imkanı tanıyor. Özel bankalarda ise bu miktar daha da yüksek. Akbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, ING Türkiye, Yapı Kredi Bankası, DenizBank, Finansbank gibi bankaların promosyonları 7500 TL'den başlayıp 13-14.000 TL'ye kadar çıkabiliyor.

Sofralarımız Şenlenecek: Kırmızı Et Fiyatlarında Büyük Düşüş Sofralarımız Şenlenecek: Kırmızı Et Fiyatlarında Büyük Düşüş

Mevcut 3 yıllık taahhüt şartı ise değişmedi. Emekliler, promosyon alabilmek için bankaya giderek 3 yıllık maaş taahhüdü vermeli. Bu süreç, mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden de kolayca yapılabiliyor.

Bu finansal müjde dalgasında, emeklilerin haricinde bankalar da kazançlı çıkıyor. Bu durum, hem emeklilerin yaşam standartlarını yükseltiyor hem de bankaların müşteri memnuniyetini artırıyor.

Editör: Dilek Taşdemir