3. Mesudiye Bahar Şenliği yapıldı

3. Mesudiye Bahar Şenliği yapıldı
 MUHABİR
Muğla'nın Datça ilçesinde 3. Mesudiye Bahar Şenliği, Mesudiyeli kadınların imece usulüyle düzenlediği, renkli ve eğlenceli anlara sahne olan bir etkinlik olarak bu yıl da devam etti.

3. Mesudiye Bahar Şenliği, Mesudiyeli kadınların imece usulüyle düzenlediği, renkli ve eğlenceli anlara sahne olan bir etkinlik olarak bu yıl da devam etti.

Çocuklar için özenle hazırlanan çeşitli atölyeler ve oyunlar, şenliğin en çekici kısımlarından biri oldu. Kadınlar, imece usulüyle bir araya gelerek, çocuklar için resim atölyesi, yaratıcı öykü atölyesi gibi bir dizi aktivite düzenledi.

Şenlik kapsamında, çocukların yaş gruplarına göre imece usulü toplanan kitaplar dağıtıldı ve böylece küçüklere okumanın keyfi ve önemi aktarıldı. Belediye Başkanı Aytaç Kurt ve Başkan Yardımcısı Mutlu Gündoğan da etkinliğe katılarak, Mesudiyeli kadınların bu güzel organizasyonuna desteklerini ve takdirlerini sunmuş oldu.

Datça Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, "Mesudiye'nin değerli kadınlarının imece ile gerçekleştirdiği bu tür etkinlikleri desteklemekten ve toplumsal dayanışmayı teşvik etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz ve tüm halkımızı gelecek şenliklerimizde aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz" denildi.

Bu haber toplam 179 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.