Muğla Haberleri

3. GELENEKSEL ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI

Muğla Valiliği ve Muğla İl Müftülüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Muğla Çocuk Şenliği Menteşe ilçesinde Kışla Parkında gerçekleştirildi.

3. Muğla Çocuk Şenliği Menteşe ilçesinde gerçekleştirildi. Muğla Valiliği ve Muğla İl Müftülüğü tarafından düzenlenen şenlik Kışla Parkında gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, 3. Muğla Çocuk Şenliği’ni düzenlemenin heyecanını yaşadıklarını belirtti. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da özverili çalışmaları dolayısıyla din görevlilerine teşekkür eden Çapçı, şenliğin coşkulu ve eğlenceli olduğunu dile getirdi.

Müftü Çapçı, “Bugün burada geleneksel hale gelen Muğla 3. Çocuk şenliğini hep birlikte yapacağız. Genel itibariyle yaz kuran kurslarımızda okuyan öğrencilerimizin ağırlıkta olduğu bütün Muğla da ki yavrularımızı bu şenliğimize davet ettik. Şenliğimizde kadim oyunlarımız var, dart oyunları gibi çuval yarışı gibi yumurta taşıma gibi gol kralı yarışmalarımız var. Dondurma, bal şerbeti, kar helvası dağıtacağız. Güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımız hem eğlenecek hem öğrenecek. Kışla parkında çocuklarımızın eğlenerek öğrenmeleri için böyle bir etkinlik yapıyoruz. Ben şimdiden emeği geçen bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.