Muğla Haberleri

100 Yaş Evi Üyeleri Gençlerle Birlikte Anı Tazeledi

SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Üyeler gençlik yıllarında çekilmiş siyah beyaz ve renkli fotoğrafları getirerek üniversite öğrencileriyle birlikte anılarını tazelediler.

Üniversite öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı etkinlikte üyeler, anılarını çocukluk yıllarındaki yaşanmışlıkları anlattıklarında duygu dolu anlar yaşadılar. Muğla’nın tarihi ve kültürel değerlerini öğrenen gönüllü gençler Muğla’da yaşamış birinden öğrenmekten mutlu olduklarını ifade ettiler.

Yaşadıkları anıları gençlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren 100 Yaş Evi üyelerinden Behçet Kemal Özer; “Bugün yapmış anılarla fotoğraf etkinliğinden çok mutlu oldum. Hayatımdaki yaşamış olduğum anıları gönüllü gençler paylaşmak ve bugün bizimle beraber olan gençlerle sohbet etmekten keyif alıyorum. Yapılan bu etkinlikte çok mutlu olduk. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e teşekkür ederiz” dedi.