Fethiye Şoförler e Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar ve yönetim kurulu üyeleri ile Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çakıroğlu’nun yoğun gayretleriyle şoför esnafını sevindirecek müjdeli haber bakanlıktan geldi. Taşar, Çakıroğlu ve beraberindeki heyet uzun süredir, okul servislerindeki klima zorunluluğu şartının kaldırılması için Ankara’ya, Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk’le beraber mekik dokuyordu. Gayretler sonuç verdi ve Türkiye genelinde okul servislerindeki o zorunluluk ortadan kaldırıldı. Rehber personel ve Kamera konusunda ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar konuyla ilgili olarak verdiği bilgide; “ekonomik olarak zor durumda olan esnafımız klima zorunluluğunun kaldırılmasıyla rahat bir nefes alacak. Çünkü yasanın uygulanması noktasında çok büyük sıkıntılar var. Güvenlik kamerası ve rehber konusunda aynı şekilde bakanlıkla görüşmelerimiz devam ediyor. Esnaf açısından kazanım olduğunu düşündüğümüz klima şartının servislerden kaldırılması konusunda bizlere desteklerini esirgemeyen Ak Parti Muğla Milletvekillerimiz Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Federasyon Başkanımız ve bakanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

5. Uluslararası Fethiye Spor Festivali başladı 5. Uluslararası Fethiye Spor Festivali başladı

Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çakıroğlu’da, “şoför esnafımız artan girdiler nedeniyle çok büyük sıkıntılar çekmekteydi. Servis şoförlerimizin ve esnafımızın sorunlarını belirleyerek uzun süredir üzerinde ele aldığımız konuları tek tek çözüme kavuşturmak bizim boynumuzun borcu bizleri bu anlamda her zaman destekleyen milletvekillerimiz Hasan Özyer ile Nihat Öztürk’e bakanımız teşekkür ediyoruz.”dedi.

Editör: Gazete Muğla