Zamlı asgari ücret ortaya çıktı: Bakan ile konuşan gazeteci rakamı verdi

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca vatandaş asgari ücrete gelecek zam miktarını merak ederken, hükümete yakınlığıyla bilinen Cem Küçük, yaptığı açıklamada asgari ücrete gelecek zam miktarının enflasyonla aynı olacağını söyledi.

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte Türkiye genelinde milyonlarca vatandaş, asgari ücrete gelecek zam miktarını merakla bekliyor. Hükümete yakınlığıyla bilinen gazeteci ve yazar Cem Küçük, yaptığı son açıklamada asgari ücrete yapılacak zam miktarı hakkında önemli bilgiler verdi.

Küçük, yaptığı açıklamada asgari ücrete gelecek zam miktarının enflasyon oranıyla eşit olacağını belirtti.

Engelli bireye bakan kişilerin evde istihdamı desteklenecek - Dünya Gazetesi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında bir sıkıntı olmadığı bilgisini aldığını söyleyen Cem Küçük, " Erdoğan ile arası değil iddialarının gerçeği aktarmadığını söyledi." ifadelerini kullandı.

Asgari ücrette zam oranının enflasyon kadar olacağı kulisini alan AKP'ye yakın TGRT Haber sunucusu Cem Küçük, "Asgari ücrette ise enflasyon neyse o verilecek. Ekstra bir şey beklenmez." kulisini verdi.

Ekim ayı "Evde Bakım Yardımı" hesaplara yatmaya başladı

İşte, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşen Cem Küçük'ün o sözleri:

"Memurlar için bir çalışma yapılıyor. Emekliler için bir düzenleme üzerinde çalışılıyor. Enflasyonun üzerinde bir zam verilecek gibi duruyor. Rakamı bilmiyoruz. Son rakamı Erdoğan söyleyecek. Taviz vermemek lazım. Türkiye'nin bunu kaldıracak hali kalmadı. Emekliler için olabilecek en iyi şey verilecek. Asgari ücrette ise enflasyon neyse o verilecek. Ekstra bir şey beklenmez. Erdoğan ile arası değil iddialarının gerçeği aktarmadığını söyledi. Dövize ihtiyaç var. Dün de Fransa'ya gitti."

Bu haber toplam 4806 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum