Muğla Yurt Sendikaları İl Başkanlığı tarafından Kızılay ile “Bir damla kan hayat kurtarır” sloganı ile Fethiye Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Yurt Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Eyüpoğlu ve Yurt Eğitim Çalışanları Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Naci Eylen ile Muğla bölgesinde çalışan Yurt Sendikaları üyelerinin destek verdiği kan bağışında genel başkan yardımcıları hazır bulundu.

Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması Büyükşehir Meclisinde kredi ve borçlanma tartışması

Muğla Yurt Sendikaları genel başkan yardımcılarının ortak açıklaması ise şöyle:

“Covit-19 Pandemi sürecinde Kızılay’ın en çok ihtiyacı olan Kan bağışına destek vermek bizler için bir devlet meselesi olduğundan her zaman bu tür kan bağış kampanyalarını destekleyeceğiz. Hiçbir şeye ihtiyacınız olmasa bile bir gün kana ihtiyacınız olur. Bir damla kan hayat kurtarır, bunu da sadece gönüllü bağışçılardan alabiliyorsunuz. Türkiye’de her yıl milyonlarca ünite kana ihtiyaç duyuluyor. Kan ihtiyacının sürekli yapılacak etkinlik ve kampanyalarla devamını sağlamak ve bunun içinde toplumun bilinçlendirilmesi, gönüllülüğün artırılmasını sağlamak gerekiyor. Kan bağışına katılan Yurt Sendikaları üyelerine ayrıca teşekkür ederiz.”

Editör: Gazete Muğla