Denizli’nin Çal ilçesine bağlı Aşağıseyit Mahallesi'nde, psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen bir kişi, kendisine yemek ve ilaç getiren babasına saldırarak ölümüne neden oldu. Olayın ardından şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İftar saatine kısa bir süre kala meydana gelen olayda, 64 yaşındaki Halil Göksu, eşi ve diğer oğlu ahırda süt sağımı yaparken, sütü toplama merkezine teslim etmek ve evde yalnız kalan 39 yaşındaki oğlu Efrahim Göksu'ya yemek ve ilaç götürmek için yola çıktı. Ancak eve vardığında, oğlunun saldırısına uğradı.

Babası İçeri Girerken Saldırdı

Eline geçirdiği sopayla babasına vurmaya başlayan Efrahim Göksu, sopanın kırılması üzerine başka bir sopa alarak darp etmeye devam etti. Aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan Halil Göksu olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından, babasının getirdiği araca binerek jandarma karakolunun yakınlarına gelen zanlı, kanlı giysileriyle koşarak karakola gitti. Şüpheli hareketleri dikkat çeken Göksu, görevli jandarmalara suçu işlediğini itiraf etti.

Cenazesi Toprağa Verildi

İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, Halil Göksu’nun cansız bedenini buldu. Cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Aşağıseyit Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Müstakil Eve İftar Saatinde Molotoflu Saldırı Müstakil Eve İftar Saatinde Molotoflu Saldırı

Jandarmadaki ifadesinde, “Beni tedavi ettirmediği için babamı öldürdüm. Cennete gitmek için yaptım.” dediği öğrenilen Efrahim Göksu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının, psikolojik durumu nedeniyle bir sağlık kuruluşuna sevk edilmesinin beklendiği belirtildi.

Kaynak: İHA