Muğla eski Milletvekili Mehmet Yavuz Demir Milas Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda çok sayıda Milaslının katılımı ile gerçekleşen törende konuşan Demir, 25 yıllık devlet tecrübesini, siyasette geçen 40 yıllık birikimle, belediye başkanlığı ve milletvekilliği dönemindeki deneyimlerini, AK Parti iktidarıyla birleştirmek ve bu yolla Milas’a ve Milaslılar hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, partinin Milas aday adayları, eski dönem Milas İlçe Başkanları, çevre ilçelerin AK Partili belediye Başkanları ve İlçe Başkanları, Milas’a bağlı bazı mahallelerin muhtarları, ilçedeki STK temsilcileri ve partililerin katıldığı törende konuşan Mehmet Yavuz Demir, yaklaşık 40 yıllık devlet ve siyaset tecrübesini Milas için kullanmak adına AK Parti’den Milas Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirtti.

Muğla'da feci kaza! Genç sürücü hayatını kaybetti Muğla'da feci kaza! Genç sürücü hayatını kaybetti

Aday Adayı Demir; “İlçe başkanlarım, STK başkanlarım, Milaslı hanım kardeşlerim, gençlerimiz, muhtarlarımız yanımızdayken biz Milas’ı almaz mıyız? Biz Milas’ta bu seçimi kazanmaz mıyız? Çünkü bugün sizlerin burada olmasının nedeni sadece ben değilim, sadece partimiz değil. Burada olmanızın asıl önceliği Milas’tır. Artık Milas uzun yıllar yaşadığı bu hizmetsizlikten kurtulmalı. Bu nedenle bizlere güveniyorsunuz. Aday oluruz veya olmayız. Ama şundan herkes emin olsun. Gösterilen bu sevgi, bu güven benim için her şeye bedel. Altını çizmek istediğim bir başka nokta ise Milas’ta doğmuş veya güzel ülkemin farklı köşelerinden gelerek burada yaşamaya başlamış tüm kardeşlerime şunun sözünü veriyorum; bu dönem Allah’ın izniyle Milas’ı alacağız. Bunun ışıklarını bu salonda görmek mümkün. Artık Milas’ın acil hizmete ihtiyacı var. Bu nedenle CHP’li, MHP’li, İYİ Partili, HDP’li, yani hangi siyasi görüşten olursa olsun çağrıda bulunuyorum. Bu dönem şu parti takıntısını herkes bir tarafa bıraksın Milas için birlikte yürüyelim” dedi.

Editör: Beritan Yücel