Yatağan'daki saldırı kıskançlık yüzündenmiş

Yatağan'daki saldırı kıskançlık yüzündenmiş
 MUHABİR
Muğla’nın Yatağan ilçesinde 3 kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçan ve Muğla kent merkezinde yakalanan şüpheli S.G Jandarma’daki ifade işleminin ardından getirildiği Yatağan Adliyesinde ilk ifadesinin ardından savcı tarafından tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi ve Yatağan Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Muğla E Tipi Cezaevine gönderildi.

Muğla’nın Yatağan İlçesinde dün sabah saatlerinde 3 kişiyi silahla yaralayan ve Menteşe İlçesinde yakalanan şüpheli çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Alınan bilgiye göre, dün sabah saatlerinde Muğla’nın Yatağan İlçesinde yaşanan olayda S.G. isimli şüpheli kıskançlık sebebiyle Yatağan TOKİ konutlarında ikamet eden kız arkadaşı B.G.K’yı tüfek ile sağ bacak diz kapağından, olay yerinde bulunan D.G isimli çocuğu ise olay esnasında sıçrayan saçmalar nedeniyle vücudunun farklı noktalarından tüfekle vurularak kazara yaralanmıştı.
Olay yerinden ayrıldıktan sonra bir ekmek fırınında H.A isimli şahsı sağ bacağından yaralayan şüpheli, Yatağan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde titizlikle yürütülen soruşturma kapsamında başka bir vatandaşa zarar vermeden Menteşe İlçe merkezinde yakalanmıştı.

whatsapp-image-2024-09-27-at-11-53-57-3.jpeg

NEFES KESEN BİR OPRASYONLA YAKALANMIŞTI
Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Baki Bozkaya’nın bizzat koordine ettiği polis ve jandarma ekipleri olay yerinden 48 ABZ 716 plakalı araç ile kaçan şüpheli S.G’yi Muğla’nın Menteşe İlçesinde Köyceğiz ilçesine kalkacak minibüse binmek üzereyken nefes kesen bir operasyona yakalayarak gözaltına almıştı. Şüphelinin olayda kullandığı tüfeği aracı bırakmış olduğu mevkide çalılık alana attığını beyan etmesi üzerine suç aleti bulunarak muhafaza altına alınmış ve gözaltına alınan şüpheli Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilmişti.
Şüpheli S.G Jandarma’daki ifade işleminin ardından bu sabah getirildiği Yatağan Adliyesinde ilk ifadesinin ardından savcı tarafından tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi. Yatağan Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanan S.G tutuklanarak Muğla E Tipi Cezaevine gönderildi.

whatsapp-image-2024-09-27-at-11-53-57-2-001.jpeg

Bu haber toplam 201 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.