Yatağan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak

Yatağan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak
 MUHABİR
Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Yatağan Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri, bu yıl yine coşkulu kutlamalarla dolu bir program sunuyor. Halk Oyunları Geceleri ile başlayacak olan etkinlikler, tüm vatandaşları bir araya getirerek Zafer Bayramı’nın anlamını ve heyecanını yaşatmayı amaçlıyor.

İlk etkinlik, 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 21:00’de Bozüyük Meydanı’nda gerçekleşecek. Bu özel gecede, Kuzey Makedonya Halk Oyunları Ekibi (Kud Tashe Miloshevski) ve ASFAD Halk Oyunları Ekibi sahne alacak. Aynı ekipler, 29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 21:00’de Yatağan Amfi Tiyatro’da bir kez daha performans sergileyecekler.

Zafer Bayramı’nın asıl coşkusu ise 30 Ağustos 2024 Cuma günü Yatağan Amfi Tiyatro’da Oğuz Aksaç’ın vereceği konserle doruğa ulaşacak. Konser öncesinde saat 20:30’da Madenci Heykeli önünden başlayacak olan Fener Alayı Yürüyüşü ile tüm Yatağanlılar bayramın heyecanını sokaklara taşıyacak.

Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, Zafer Bayramı etkinlikleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık mücadelesindeki en büyük zaferlerden biridir. Bu anlamlı günü coşkuyla kutlamak ve birlik içinde olmak adına hazırladığımız etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi. Başkan Günay, tüm Yatağan halkını bu özel günlerde bir araya gelmeye ve Zafer Bayramı’nı hep birlikte kutlamaya çağırdı.

Bu haber toplam 34 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.