Gündem

YATAĞAN YAZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ 15 TEMUZ ŞEHİTLERİNİ ANDI

Yatağan İlçe Müftülüğü tarafından 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilçe genelindeki cami ve Kur’an Kurslarında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz’da milletin göstermiş olduğu milli birlik ve kardeşlik ruhunu geleceğimiz olan çocuklarıa aktarmak ve gençlerimiz nezdinde ortak bir bilince dönüştürülmesi amacıyla Yatağan İlçe Müftülüğü tarafından cami ve Kur’an Kurslarında Yaz Kur’an Kurslarımızda öğrenim gören öğrencilerie yönelik program düzenlendi.

Yatağan Müftülüğü’ne bağlı Yaz Kur’an Kursu açılan tüm cami ve Kur’an Kurslarında Yaz Kur’an Kursu öğrencilere yönelik yapılan programlar çerçevesinde; Vaizler Ayşe Dilek Sökeli, Nurullah Ergin, daire personeli,din görevlileri, vatandaş ve öğrenciler katıldı.

İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi , buralarda yaptığı konuşmalarda, 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi esnasında ve sonrasında milletimizin göstermiş olduğu birlik ,beraberlik ruhu vatan ve millet sevgisini ile şehitlik , demokrasi ,milli irade ve dini değerlere sahip çıkmanın önemi hakkında öğrencilere bilgiler vererek emeği geçenlere teşekkür etti.

Programlarda ayrıca vatan, millet ve tüm mukaddesatımız uğrunda canlarını feda eden tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okunup ilahiler söylenerek dualar edildi.

HABER: TEMEL IRMAK