Yatağan Belediye Başkanı Günay, işçilerin cezalandırıldığı iddiaları asılsız

Yatağan Belediye Başkanı Günay, işçilerin cezalandırıldığı iddiaları asılsız
 MUHABİR
“Cumhur ittifakının bahsettiği gibin Mustafa Toksöz'ün düğününe katılan yardım eden personelin listesini yaptırdığım ve mobing uyguladığım yönündeki haberler tamamen asılsızdır, malum şahsın daha öncede yaptığı haberler gibi yine art niyetlidir şahsımı ve benim şahsımda Yatağan Belediyesini karalama çabasıdır”

Cumhur İttifakı adına ortak açıklama yapan MHP Yatağan İlçe Başkanı Oğuzhan Çay ile AK Parti İlçe Başkanı Emre Karaöz’ün Geçmiş Dönem Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün oğlu Sabri'nin düğün törenine katıldığı belirlenen 22 işçiye CHP'li Yatağan Belediyesi tarafından Çamlık mevkiinde temizlik yapma cezası verildiği iddiasına Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, cevap verdi.
Muhabirimiz Kenan Gürbüz’e açıklamada bulunan Günay, şunları söyledi:
“Cumhur ittifakının bahsettiği gibi Mustafa Toksöz'ün düğününe katılan yardım eden personelin listesini yaptırdığım ve mobing uyguladığım yönündeki haberler tamamen asılsızdır. Malum şahsın daha öncede yaptığı haberler gibi yine art niyetlidir şahsımı ve benim şahsımda Yatağan Belediyesini karalama çabasıdır. Seçildiğim günden bu yana partizanlık yapmamaya ve adaletli davranmaya özen gösteriyorum. Bazı münferit isimler dışında bana oy vermeyen personelimizle asla hesaplaşma peşine düşmedim. Bugün bana bu ithamda bulunan Cumhur ittifakı, Yatağan Belediyesini yönettikleri 5 yılda mobingin ve partizanlığın en acımazsız örneklerini vermişler, sadece CHP’li oldukları için personeli çöpe göndermişler hatta çöpte çalıştırdıkları personeli Cumhuriyet caddesi ve Atatürk caddesi üzerinde çalıştırarak insanları afişe etmeye çalışmışlardır. Verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışmışlardır.”
Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, geçmiş dönemde AK Partili Yatağan Belediyesinin CHP ilçe binasını mahkeme kararıyla tahliye ettirdiğini öne sürerek şunları söyledi:
“Yatağan CHP ilçe binamız önündeki Atatürk resmini sırf yakasında CHP rozeti var diye tüm direnişlere rağmen cebren kaldırmışlardır. Cumhur ittifakı, görevde olduğu 5 yıllık dönem boyunca CHP Yatağan ilçe örgütü toplantı ve yemek düzenlemek için bir yapılan engellemelere dolayı salona hasret bırakılmıştır. Yine geçtiğimiz dönem Belediye meclis üyeliği yapmış olan Erbil Özdemir 'e oğlunun düğününü yapacağı dönemde CHP'nin meclis üyesi olduğu için türlü bahanelerle düğün salonu vermemişler, bu arkadaşımız düğününü Muğla da yapmak zorunda kalmıştır.
Bugün işçi ve işçi haklarından bahsedip ahkam kesenlere şunu söylemek istiyorum. Dönüp geçmişlerine baksınlar, önce geçmişleriyle hesaplaşsınlar ondan sonra bize laf söyleme cüretini göstersinler. Tekrar ediyorum bahsedildiği gibi bir fişleme liste çıkartma gibi bir talimatım kesinlikle olmadı. Sorumluları tespit ettik gereken uyarı ve işlemleri yaptık. Ancak personelimi ifşa etmemek adına kim yada kimler olduğunu kamuoyuyla paylaşmayı düşünmüyorum. Bırakın personeli fişlemeyi, Mustafa Toksöz 'ün düğününde gerek yer tahsisi gerek personel tahsisi konusunda gereken tüm yardımlar bizzat benim talimatımla gerektiği şekilde ve ziyadesiyle yapılmıştır. Ben Yatağan Belediye Başkanı olarak bana yakışanı ve olması gerekeni yaptığımı düşünüyorum”

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.