Yatağan 20. Gençlik ve Sanat Festivali sona erdi

Yatağan 20. Gençlik ve Sanat Festivali sona erdi
 MUHABİR
Yatağan 20. Gençlik ve Sanat Festivali Manuş Baba konseriyle sona erdi

Yatağan 20. Gençlik ve Sanat Festivali dolaysıyla ilçenin her yeri panayır alanına döndü. Binlerce vatandaş hem konseri izledi hem de açılan yüzlerce stattan alış veriş etti. Bir hafta süren festivalde çok sayıda etkinlik düzenlendi.

Festivalin son gününde ünlü sanatçı Manuş Baba sahneye çıktı. Söylediği parçalarla izleyenleri coşturdu. Festivale Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, Başkan yardımcıları ve binlerce kişi izledi. Yatağan emniyet Müdürlüğü görevlileri güvenlik önlemi aldılar.

Festivalin son gecesinde Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Muğla Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa düzenlediğimiz 20.Geleneksel Gençlik, Kültür ve Sanat Festivalimiz muhteşem bir konserle sona erdi. Değerli sanatçı Manuş Baba birbirinden güzel şarkılarıyla hemşerilerimize unutulmaz bir gece yaşattı. Manuş Baba ve ekibine, her zaman bizi destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras'a ve Muğla Büyükşehir Belediyesi personelerine, festivalimiz boyunca emeği geçen tüm personelimize, Festivalimiz süresince sahnede ya da sahne arkasında emek veren tüm emekçilere ve katılım sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz."

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.