YATAĞAN 20. GELENEKSEL GENÇLİK FESTİVALİ BAŞLIYOR

YATAĞAN 20. GELENEKSEL GENÇLİK FESTİVALİ BAŞLIYOR
 MUHABİR
Yatağan Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Geleneksel Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali, 26 Haziran Çarşamba günü başlıyor.

Festivalin açılışı, saat 20:00'da gerçekleştirilecek Kortej Yürüyüşü ile yapılacak. Aynı gün saat 21:00'da, Amfi Tiyatro'da Muğla Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Konseri izleyicilerle buluşacak.

Festivalin ikinci günü olan 27 Haziran Perşembe saat 21:00'da, Muğla Büyükşehir Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Hisseli Harikalar Kumpası" müzikali sahnelenecek. 28 Haziran Cuma günü etkinlikler, saat 16:00'da Bencik Çilek Festivali ile başlayacak ve saat 17:00'da Yatağan Belediyesi Halk Oyunları ekibi Bencik Mahallesi'nde sahne alacak. Aynı gün akşamı saat 21:00'da Amfi Tiyatro’da ASFAD Halk Oyunları gösterisi gerçekleşecek.

29 Haziran Cumartesi günü saat 21:00'da Rengahenk Yatağan Halk Korusu, Amfi Tiyatro'da izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Festivalin son günü olan 30 Haziran Pazar, müzikseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Manuş Baba konseri ile son bulacak. Manuş Baba, Kaya Kösteben Şehir Stadyumu'nda saat 21:00'da sahne alacak.

26-30 Haziran arasında Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı ise Festival alanında ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Bu haber toplam 297 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.