Ülke genelinde Coronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar banka ve Ptt önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Sinem Karakaya

Coronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar banka ve Ptt önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu İYİ Partili Ergun, Göcek tünelini sordu

Coronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye genelinde üçüncü kez uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması Pazar akşamı saat 00.00 itibariyle sona erdi. Muğla Menteşe’de sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından birçok kişi bankalara ve PTT’lere akın etti.

Yasağın bitmesiyle bankalar önünde uzun kuyruklar oluştu

Bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlara emniyet güçleri sık sık uyarıda bulundu. Özel ve kamu bankalarının önünde uzun kuyruklar oluşması bir takım tedbirleri de beraberinde getirdi. Banka şubelerinde güvenlik personelleri ve polis, insanlar arasında en az 2 metrelik mesafenin korunmasına yönelik tedbir aldı. Polisler, bazı yaşlılara kimlik sordu ve sosyal mesafenin korunması için uyarılarda bulundu.

Yasağın bitmesiyle bankalar önünde uzun kuyruklar oluştu

Ayrıca ekip araçlarıyla banka önlerinde anons yapan polis, virüse karşı yakın temasın sebep olacağı tehlikeleri de anlattı.

Editör: Gazete Muğla