Özel Fethiye Bilgifen Okulları Okul Sporları voleybol maçlarında rakiplerini yenerek, turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı okul sporları federasyonu tarafından düzenlenen okul sporları turnuvası renkli başladı. Özel Fethiye Bilgifen Okulları’nın Yıldız Kız Voleybol takımı ilk iki maçında rakiplerini 2-0 yendi.

2005 ve 2007 doğumlu sporculardan oluşan Özel Fethiye Bilgifen Okulları Yıldız Kız Voleybol takımı Okul Sporları B grubunda ilk maçında İnlice Ahmet Nazif Zorlu Ortaokulunu 2-0 yenerek gruba iyi bir başlangıç yaptı. İkinci maçında Atatürk Ortaokulu ile karşılaşan Özel Fethiye Bilgifen Okulları Yıldız Kız Voleybol takımı Atatürk Ortaokulu’nu 2-0 yendi.

Milyarderin süper yatı Fethiye'de demir attı! Milyarderin süper yatı Fethiye'de demir attı!

Özel Fethiye Bilgifen Okulları Müdür Yardımcısı Aydın Sefa Karakaya, “İlk iki maçımızda çocuklarımız başarılı oldu. İlçe elemesini birinci olarak bitirip Muğla il finallerinde okulumuzu ve Fethiye’yi en iyi şekilde temsil edip il şampiyonu olarak turnuvayı tamamlamayı hedefliyoruz. Okulumuz Beden Eğitimi ve spor öğretmeni aynı zamanda voleybol antrenörümüz Ali Bey’e sonuna kadar güveniyoruz. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

Özel Fethiye Bilgifen okulları Beden Eğitimi ve spor öğretmeni aynı zamanda voleybol antrenörü olan Ali Elmadibi, “Hedeflerimize ulaşabilmek için çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Doğum tarihleri rakiplerine göre küçük olan bir takımımız olmasına rağmen il finallerinde en üst noktayı hedeflemekteyiz. Ve bizlere her zaman desteğini esirgemeyen okul kurucu müdürümüz Şerif Özdemir’e teşekkürlerimi sunarım.”dedi.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı okul sporları federasyonu tarafından düzenlenen okul sporları turnuvası’nda Özel Fethiye Bilgifen Okulları 3.maçında ise Karslıoğlu Ortaokulu ile mücadele edecek tir.

Editör: Gazete Muğla