23 Şubat’ta yapılan genel kurulda Vatan Partisi İl Başkanlığına seçilen Hasan tuan Baş ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut’u ziyaret etti.

Gözde Yağcı

Vatan Partisi Muğla İl Teşkilatı’nın 23 Şubat’ta gerçekleşen genel kurulunda İl Başkanlığı görevine seçilen Hasan Turan Baş ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Doğan Özkan, Recep Helvacı ve Selen Yılmaz ile Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut’u ziyaret etti.

Ziyarette gündemi değerlendiren Vatan Partisi Muğla İl Başkanı Hasan Turan Baş, ülkeyi bölmeye yönelik unsurlardan olan terörün bitirilmesi gerektiğini, Türkiye’nin terörü bitirebilecek güce sahip bir ülke olduğunu söyledi.

Terör unsurlarını yok edinceye kadar mücadelenin sürdürülmesi gerektiğinin altını çizen İl Başkanı Baş, “Bu süreçte devlet aklının doğru işler yapacağına inanıyoruz. Bunu yaparken de, stratejik dostlarımızı da kaybetmememiz gerekiyor” dedi.

Meteoroloji uyardı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı! Bugün Muğla’da hava nasıl olacak?

İl Başkanı Baş ayrıca, ülke kalkınmasının en önemli yolunun üretimden geçtiğine de vurgu yaparak, “Üretici mutlak surette desteklenmeli. Türkiye’nin üretim ekonomisine geçmesi lazım. Devletimiz üreticinin desteklenmesi için çaba sarf etmeli” diye konuştu.

Vatan Partisi İl Başkanlığına seçilen Hasan Turan Baş’ı tebrik eden Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vatan Partisi heyetine teşekkür etti.

Editör: Gazete Muğla