Vali Orhan Tavlı Şehit aileleri ve kahraman gaziler ile mübarek Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelmekten ve birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayının herkese sağlık ve huzur getirmesini diledi.

Şehitlerin asla unutulmayacağını şehitlerin aziz hatıralarının sonsuza dek yaşatılacağını belirten Vali Orhan Tavlı, “Her bir şehidimiz zihinlerimizde ve yüreğimizde canlı kalacaktır. Bizler çok iyi biliyoruz ki bu aziz vatan, bu ülke bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır. Şehitlerimizin hatıralarını sonsuza dek yaşatmak hepimizin görevi ve sorumluluğudur” dedi.

Vali Tavlı, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan için, bayrak için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

İftar Programına Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Murat Sarı, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Adli Yargı Komisyon Başkanı Ercan Arslan, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Uğur San, 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Güneş, Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen ile Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.

MSKÜ Rektörü'nden Sayıştay Raporu Tepkisi MSKÜ Rektörü'nden Sayıştay Raporu Tepkisi

HABER:SERDAL KAYHAN