Kuzu yüklü tır devrildi: Hayvanlar telef oldu Kuzu yüklü tır devrildi: Hayvanlar telef oldu

Bodrum’daki pansiyonunda kanalizasyonu patlayan Ünlü Modacı Cemil İpekçi, Bodrum Belediyesi ve MUSKİ'ye tepki gösterdiği tepki sonrasında MUSKİ ve yetkililer harekete geçerek, yaşanan sorunu çözdüler.


Türkiye'nin tanımış Modacılarından Cemil İpekçi, Bodrum’da kendisine ait pansiyonda kanalizasyonun patladığını anlatarak adeta isyan etmişti.
Pansiyonun "Ka.." içinde kaldığını anlatan İpekçi, “2 müşterim vardı onlar da kaçtı. Bu çöpe, pisliğe kim gelir Bodrum’a. MUSKİ ve belediyeyi göreve davet ediyorum, bunlar Bodrum’un sonunu getiriyorlar” diyerek isyan etmişti.
Cemil İpekçi’nin sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Bodrum’daki 4 odalı pansiyonunda kanalizasyon patladığını ve belediyeyi aramasına rağmen çözüm bulamadığını anlatmasının ardından MUSKİ, Yetkilileri harekete geçerek yaşanan Kanazilasyon sorunu çözdüler.
TEŞEKKÜR VİDEOSU PAYLAŞTI
Ünlü Modacı Cemil İpekçi, Bodrum Belediyesi ve MUSKİ'ye tepki gösterdiği tepki sonrasında MUSKİ ve yetkililerin harekete geçerek, yaşanan sorunu çözmelerinin ardından, bir teşekkür videosu paylaştı.
İpekçi, videosunda şu ifadelere yer verdi:
“Yaşadığım sıkıntıyı anlattığım videonun altına yazılan yorumlarda insanların particilik yapması beni üzdü. Çünkü önemli olan hepimizin birlik ve beraberliği. Her hangi bir şeyden mağdursanız bunu dile getirmek vatandaş olarak hakkımız. Paylaşımım sonrasında harekete geçen Muğla BüyükŞehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a, Bodrum Belediye Başkanımıza ve MUSKİ Yetkililerine teşekkür ediyorum. Lütfen, artık her hangi bir şikayetimiz olduğunda particilik yapmayalım. Particilik yapanları kınıyorum. Zaman birlik ve beraberlik zamanı”

Editör: Beritan Yücel