TURPUN BÜYÜĞÜ ARKADA !

Tamam. HDP de legal bir parti. Malesef öyle.
Başkan aponun heykelini dikmek için mücadele ediyorlar. Pkk nın terör örgütü değil de, "sözde" demokratik halk hareketi olduğunu iddia ediyorlar. Arada bir " üçbeş mermi sıktılarsa, bu onların değil, TC ' nin suçu..." olduğunu açıkça söylüyorlar.
"PKK legal olsun, yanına bir de özerklik verin ne olacak ki..
Diyorlar.
İBB seçimlerinde bunu pekala yaptılar. Hatta "ne güzel salladık" dediler. Ne oldu? 1000 e yakın terör örgütü üyesi İBB de işe alındı.
Sonra geldiler TBMM' de yüzlerine yüzlerine " orada oturuyorsanız, bizim sayemizde.." dediler. Gık diyen olmadı...
İsraf diye 800 arabayı Yenikapıya dizdiler. Sonra ne mi oldu? O israf dediklerine tam %50 daha ilave ettiler.
İsraf diye, Cumhurbaşkanlığına ait ne varsa, en başta uçakları satacağız dediler. Bir baktık ki, saati 240 bin lira olan özel jetlerle, tutmadıkları orucun iftarını yapmaya, hem de kimse çakmasın diye 1985 model midibüs içinden canlı yayın yaparak gittiler.
Cumhurbaşkanlığı Kulliyesini zaten kullanmayacaklar. Öyle diyorlar. Çünkü dibinde beş vakit Ezan okunuyor. Düşünsenize, Serra Kadıgil böyle bir ortamda çalışabilir mi hiç?
Şimdiden 7 yardımcı Ankaranın en mutena yerlerinde "ÖZ HAKİKİ AKILLI BİNA" arıyordur zaten.
İsraf demişken.
Tam iki yıl gece gündüz uğraştılar Bodruma "DEV BİR ESER" kazandırmak için. Topluca açılış yaptılar. Ne mi açtılar ; yol kenarlarından buldukları bir mermer parçasını bir kaç çekiç darbesi ile yontarak "eser" diye açtılar. 2 yıl çalışarak !
Muğla Marmaris çıkışı, Ula kavşağına gelmeden, kubbeli bina yaptılar. Pardon yapmaya başladılar, ama yapmadılar. Müze mi ne? Kaç yıl geçti bilmiyorum ama, NUMUNE olarak öyle duruyor hala.
Turgutreis eski Belediye binasının olduğu yere dillere destan bir ŞEY! yaptılar. Önüne kocaman pankart astılar " ÖDÜLLÜ PROJE" diye.
Çok şükür bitti iki yıl önce. Baktık ki "YAŞAM MERKEZİ" imiş burası. Iki yıldır Osman Gürün pankartla kiracı arıyor. Yok. Sonunda "elden günden utandılar mı ne" önüne Osman Gürün çay ocağı açtı. Tamam Cafe diyelim hadi. O kadar. Zemin kat galiba başka bir iş için kullanılacak. Kimse giremiyor zaten. Çünkü 15 dakika yağmur yağsa, bu "ÖDÜLLÜ" "YAŞAM MERKEZİ" sular altında kalıyor da ondan.
İsraf he?
İltimasa misal vermezsek olmaz değil mi?
İBB yi kazandıkları sene kurban kesim "İŞİ"ni , velinemetleri Saadet Partili dostlarına verdiler. Ne veriş ne veriş. O kurban bayramı, bütün İstanbul caddeleri kan gölüne çevirdiler. Milletin etleri güneşte koktu. Derileri yüzmeyi bile beceremediler. Hepsi çöp oldu. Günlerce İstanbul leş koktu.
Sonra İltimas demişken..
Pastanelerde ihale dağıtıldığını bilmeyen yoktur herhalde.
Beşli Çete dediler. Paraları geri alacakmış. Tehdide bak tehdide. Adam köprü yapsın, sen ödediğin parayı geri al. Adam santral yapsın, sen geri al. Yani Türkçesi şu; Osman Gürünün bilbortlara "GÜNCEL RAKAMLARLA" dipnotu ile verdiği, sadece Menteşede yaptığını söylediği 1 milyar 851 milyon Lirayı AK Parti gelince, faizi ile birlikte geri alacağız dese? Hadi?
Saçma siyaset çok gördüm.
Çakma siyasetçi de çok gördüm.
Ama bunlar gibisini hiç görmedim. Literatürde bir karşılığı yok yani.
Muğlaya vali atayacaklar diyelim.
Fetullah ile Pensilvanyada görüştüğünü bizzat ifade eden, getirdikleri bir çanta dolusu parayı, "ALAYIM MI, ALMAYAYIM MI" diye tereddüt ettigini bile söyleyen, CHP nin yıllarca siyasi bombardımana tuttuğu, meşhur FETÖ Komisyonu başkan vekili, bugünün "muteber" şahsiyet olarak CHP nin 4 ncu sıra adayı Selçuk Özdağ, " X kişi vali olacak" diyecek.
Ardından, 40 bin şehidin kanı elinde olan PKK nın siyasi uzantısı sayesinde aday yapılan, "GİZLİ ORTAK" HDP listesindeki, mülayim rolüyle komünizmin temsilcisi Mehmet Aslantuğ " Yok o olmaz,hem dağdakilere, hem yoldakilere zarar verir" diyerek itiraz edecek.
Öte yandan Masayı biz kurduk diye caka satan Saadetçiler " asla olmaz, bir kere ahlak ve maneviyat (kaldıysa) şart" diyerek başka birini diyecek..
Hadi çıkın işin içinden?
Tayyip Erdoğan'a kız, AK Partiye kız, Kadem Meteye kız, ona kız buna kız...
İyi de, Kaçacak olan balık öyle bir kaç kişiye feda edilecek kadar küçük mü? Muhtar seçmiyoruz ki. Belediye Başkanı da seçmiyoruz.
100 yılda yapılmayanı, ensesindeki katiline rahmen savaş veren, en dibindekilerin bile ihanetine uğrayan, baş tacı ettiklerinin kahpeliklerini gören, nerede bir mazlum varsa " NEREDESİN EY OSMANLI'NIN TORUNU" dediği, "bir gece ansızın Ermeni mezalimini" yerle bir ederek, Karabağda Ezan okutan bir Liderden bahsediyoruz.
Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması kadar mühim olan diğer husus, TBMM de Cumhur İttifakının MUTLAK çoğunluğa ermesidir. Eli kolu Meclis tarafından bağlı olan bir Cumhurbaşkanı hiçbir şey yapamaz.
Yaptırmazlar.
Ez cümle ;
Elbette çekincelerimiz var, elbette mim.lerimiz olacak. Elbette fikir ayrılığı dahil sorumsuzca hareket edenlere karşı durmadan ikaz edeceğiz. Fakat, hiçbiri ne Türkiye'den, ne Ümmetten daha mühim olamaz.
Hiçbir AK Partili küsmemeli.
Hiçbir Ülkücü küsmemeli.
Hiçbir DSP li kardeşim de küsmemeli.
Sahip çıkacağımız kişiler değil, büyük fotoğraftır.
Unutmamamız gereken; her zaman turpun büyüğü arkadadır..
Vesselam.
#SöylerimGeçerim