Türdü Basketbol Kulübü yeni sezonu açtı

Türdü Basketbol Kulübü yeni sezonu açtı
 MUHABİR
Muğla'da kısa bir süre önce kurulmasına rağmen çok başarılı işlere imza atan Türdü Basketbol Kulübü yeni sezona merhaba dedi.

8-18 yaş aralığında çok sayıda sporcuya sahip olan Türdü Basketbol Kulübü Muğlalılara basketbolu sevdirmeye devam ediyor.
Antrenörler, sporcular ve ailelerinin katıldığı yeni sezon açılışında konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Çağan, basketbola ilgi duyan herkesi kulübe davet etti. Başkan Çağan konuşmasında şu görüşlere yer verdi;
"Muğla Türdü 100.Yıl Okul Spor Kulübü olarak önceliğimiz ilçemizde basketbol sporunu daha çok yaymak ve gençlerimiz arasında geniş kitlelere ulaştırmaktır. Basketbol sporuna gönül vermiş değerli yönetim kurulu ve üyelerimiz ile birlikte Muğla Halkının da desteklerini alarak bu yolda sağlam ve emin adımlarla ilerlemek en büyük gayemizdir.
Kulübümüz bünyesinde çeşitli kategorilerde bulunan 265 sporcularımızın; Spor müsabakalarındaki mücadele isteği, yarışma ruhu, takım olabilmenin birleştirici gücü, yeni arkadaşlıklar ve dostluklar edinmesi gibi kazanımlarıyla onların mutluluk ve sevinçlerine hep beraber ortak olmak kulübümüzün diğer amaçları arasında yer almaktadır. Biraz önce bahsettiğim konular ışığında, kentimizde yaşayan çocuklarımız ve gençlerimizi basketbol kulübümüz bünyesine davet ediyorum.
2024-2025 Basketbol sezonumuzun hayırlara vesile olmasını ve başarılı bir sezon geçirmemiz dileğiyle sizleri saygıyla selamlıyorum.”

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.