Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) yetkilileri, Bodrum sahillerinde bulunan mavi bayraklar hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete TÜRÇEV Genel Müdürü Murat Yiğitol ile Muğla Şube Koordinatörü Gürcan Kaya katıldı.

Merkezi Ankara’da bulunan ve 1993 yılında  kurulan vakfın Antalya, Muğla ve İzmir’de şubelerinin bulunduğunu belirten Murat Yiğidol, Muğla'da bulunan 101 mavi bayrağın 60 tanesinin Bodrum'da bulunduğunu belirtirken, Bodrum sahillerinin bakımı, temizliği ve toplum güvenliğinin sağlanması konusunda gösterdikleri hassasiyetler için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.

Bodrum'da kaçak yapılarla mücadele toplantısı Bodrum'da kaçak yapılarla mücadele toplantısı

Ortakent-Yahşi Belediye başkanlığı döneminden itibaren çevreye ve maviye olan tutkusunu dile getiren Başkan Kocadon “Denizin her daim temiz olması ve bu şekilde geleceğe miras bırakılması çok önemli. Biz Bodrumluların en hassas olduğu nokta bu! Deniz temiz olacak. Sizlere belediyemize ve Bodrumumuza verdiğiniz destekler için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. 

Editör: Gazete Muğla