Özbekistanlı öksüz Mubina artık duymaya başladı Özbekistanlı öksüz Mubina artık duymaya başladı

Tüm Yerelsen Muğla Şube Yönetim Kurulu, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tüm Yerelsen Muğla Şube Yönetim Kurulu'nca yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. ölüm yıl dönümünde “Seninle Sonsuza Kadar… Sensiz Asla” diyoruz. Atamızı sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz !
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde Atatürk’ü anmak, onun kurduğu Cumhuriyetin 100.yılında ışıklı yolunda yürümeye ve emek mücadelesi vermeye devam edeceğiz.
Anadolu toprakları emperyalist kuşatma altındayken tam bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi etrafında Türk toplumu Mustafa Kemal Atatürk çevresinde kenetlenerek emperyalist paylaşım talanını engellemiştir. Ulusal Kurtuluş Savaşını zafere ulaştırdıktan hemen sonra Türkiye Cumhuriyeti hızla devrimler gerçekleştirmiştir. Atatürk’ün hedefi, laik ilkelere dayalı çağdaş bir toplum kurmaktı. Temel hedef, dünya milletleri içinde saygı duyulan, uygar ve çağdaş bir Türk toplumu yaratmaktı.
Atatürk, devrimciydi... Atatürk, antiemperyalistti... Atatürk, laik ilkelere dayanan Cumhuriyetçiydi...
Atatürk, Türk toplumunun aydınlanma devrimlerine ulaşmasını istiyordu.
Türkiye Cumhuriyeti’nin ulusal bağımsızlığını ve egemenliğini koruyan ve yaşatan Atatürk’ü; cumhuriyet değerlerini, demokrasiyi, laikliği, çağdaş ülkesine sahip çıkarak onu unutmadığımızı dosta ve düşmana her 10 Kasım’larda göstermekteyiz.
Türk milleti, Atatürk’ten ve onun silah arkadaşlarıyla birlikte kurduğu Cumhuriyet’ten asla vazgeçmeyecektir.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi Atatürk Devrim ve İlkeleridir. Bu felsefenin takipçisi olarak cumhuriyeti, laik ve çağdaş yaşamı büyüterek ülkenin kalkınması sağlanacaktır.
Atatürk; devrimleri, ilkeleri ve hedefleriyle bize önderlik etmeye, bizim pusulamız olmayı sürdürecektir.
Tüm Yerel-Sen olarak; Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine gösterdiği akıl, bilim ve laik cumhuriyetin, çağdaş, uygar bir Türkiye düşüncesinin ve eylemlerinin takipçisi olunacaktır.
Cumhuriyetimizin kurucusu, devrimlerimizin mimarı, değişmez önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan bedenen ayrılışının 85. yılında bir kez daha saygı, minnet ve özlemle anıyoruz."